Helgalen taxichaufför

Igår, fredag, ca 23.30 på Kungsholmen.
Svänger ner från S:t Eriksgatan på Fleminggatan och ungefär vid Ögonsjukhuset står två killar bredvid en busshållsplats och vinkar in mig och jag åker självklart in till kanten. I motgående trafikbana ser jag dock en Stockholms-taxi som står och tutar på mig och blinkar att han ska svänga in och jag anar genast hans tankar, att jag håller på att sno hans förbeställning. Så jag frågar kunderna innan dom hoppar in i bilen:
- "Ursäkta, men har ni beställt bil via växeln för det kommer en Taxi Stockholm oxå"
Killarna är absolut inte påverkade, fullt klara i skallen och svarar nej, de skulle egentligen åkt buss men ändrat sig, ingen beställning är gjord.
Dom hoppar in i min bil och samtidigt så svänger Idioten över till vår körbana och ställer sig och blockerar båda körfälten på Fleminggatan!!! Hur tänkte han då? Men jag glider runt honom ändå och jag ser hur han är alldeles vild där i framsätet och beter sig som en mupp. När jag kommit fram mot förarsidan rullar jag ner fönstret och frågar hur det står till.
- Du har snott min kund!!!
- Nej det har jag inte, jag frågade kunden på en gång och de har inte beställt. Din kund kommer säkert snart.

Och så åker vi vidare i godan ro neråt Fleminggatan, fortsätter Kungsgatan. Men tror ni inte Idioten glider upp och spärrar vägen igen utanför Casinot!!! Jag rullar ner rutan och han gapar i högan sky:
- Du ljuger eller så ljuger dom i bilen!!!! bla bla bla
Mitt svar: "Sök för fan hjälp"

Men vad trodde han efter det här scenariot? Att kunderna skulle "ja men vad synd om honom, vi lämnar den här taxikvinnan och hoppar in i Idiotens bil istället"
Trodde han på fullaste allvar att de skulle byta bil?
Killarna i bilen: "Han var ju för fasiken läskig"


Kommentarer
Postat av: Anonym

Härligt att du är tillbaka. Finns det ytterligare en taxiblogg att läsa. Kör själv på västkusten och du kan läsa på länken ovan :)

2010-03-28 @ 22:32:50
URL: http://blogg.fwfoto.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0